Leven voor God, geven om mensen

Hits: 258

Zo simpel heeft Jezus de beste manier van leven al eens samengevat. De kerk is een plek waar mensen samenkomen als een soort oefenplaats hiervoor. Wij willen graag een gastvrije gemeenschap zijn, waar iedereen welkom is. Je bent van harte welkom bij de erediensten en andere activiteiten.

Van de predikanten

henkbondt200

ds. Henk Bondt

Ons appelboompje. Toen we in Leek kwamen wonen, hebben we er twee geplant. In hun schaduw kom ik tot rust. En elk jaar weer ben ik benieuwd of er appels komen en hoeveel. Het is van allerlei dingen afhankelijk. Ik moet vooral vertrouwen hebben. Waarom deze foto? In mijn werk in de kerk, en privé, is dit de kern: afhankelijk zijn. Vertrouwen op en tot rust komen bij God.

roelprins200

ds. Roel Prins

Je ziet me af en toe op mijn mountainbike. Meestal fiets ik voor het vaderland weg, maar soms pak ik de kaart erbij. Dan moet ik me oriënteren: waar ben ik en waar wil ik heen? Iedereen stelt zich die vraag wel eens in het leven. Ik kan je helpen een antwoord te vinden. Want ik heb de weg naar onze bestemming ontdekt: Jezus. Graag ga ik daarover met u/jou in gesprek!