Droom

De afgelopen jaren is de samenleving snel veranderd. Als gemeente maken we deel uit van de samenleving, en ook bij ons zijn veranderingen merkbaar. Gelukkig blijft onze God dezelfde! Laten we samen gaan zoeken naar het plan van God voor onze gemeente, met zijn liefde als een lichtstraal op ons pad. (Jo)uw inbreng hierin is waardevol!

Het eind van het jaar is traditioneel de tijd dat er ‘wensen’ uitgedeeld worden: veel heil en zegen, gezondheid en geluk. Wat wens jij onze kerk toe? Wat is (jo)uw droom voor de toekomst van onze gemeente?

Laten we onze dromen met elkaar delen. Dat kan door (jo)uw droom hier te beschrijven. Wil je liever tekenen, fotograferen, bloemschikken, een vlog of een andere creatieve vorm? Stuur dan je bijdrage naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of lever je droom in bij één van de adressen die je in het kerkblad kunt vinden. Alle dromen worden gedeeld via de website, Scipio en het kerkblad en worden opgehangen in het kerkgebouw.

We zien uit naar jullie dromen!

Werkgroep ‘Gemeente Onderweg’