Bericht van de bestuursraad

Kerk en corona 35

Van de bestuursraad.

In de afgelopen week hebben we als bestuursraad weer een besluit genomen over de voortgang van de kerkdiensten in Coronatijd.

Daarbij is het volgende besloten

Tot en met zondag 18 april blijven we per zondag 1 kerkdienst beleggen zonder de aanwezigheid van gemeenteleden in de kerk.

Dit heeft alles te maken met de huidige besmettingscijfers.

Vanaf zondag 25 april kunnen er weer maximaal 30 gemeenteleden in de kerk aanwezig zijn bij de dienst.

Vanaf 1 juni gaan we in principe weer twee diensten per zondag beleggen. Het uitgangspunt is dat ook dan maximaal 30 gemeenteleden de diensten kunnen

bezoeken maar de stand van zaken rond het corona-virus kan er op dat moment, zo hopen we van harte, toe leiden dat er meer mogelijk is.

Uiteraard blijven de kerkdiensten digitaal uitgezonden worden.

We gaan op dezelfde manier als afgelopen jaar te werk om te bepalen welke wijken wanneer aan de beurt zijn om zich te kunnen inschrijven tot een maximum van 30 gemeenteleden per dienst.

Houdt scipio dus in de gaten.

Namens de bestuursraad.

Guus Westhuis.