Vacature jeugdwerker

Van oktober 30, 2019 16:15 tot november 30, 2019 16:15
Geplaatst door Dirk Aalbers (SU)
Categorieën: Vergadering
Gezien: 155

Wij zijn een gemeente met meer dan 1100 leden van wie ruim 30% jonger is dan 25 jaar. Kinder- en jeugdwerk heeft een belangrijke plek in het gemeentewerk. Met een frisse visie zijn we het jeugdwerk aan het vernieuwen. Een deel van de plannen moet nog worden opgepakt.Jij bent nodig als professional om die verandering verder vorm te geven.

Jeugdwerk is een speerpunt in Leek. De betrokkenheid vanuit kerkenraad, gemeente en ouders is groot. Visie en de wil om door te pakken zijn er. Na de opstartfase zoeken we nu ondersteuning van een professional zodat er meer continuïteit wordt bereikt. We willen groeien in onze samenwerking en we hebben nodig continue aandacht voor en coaching van gemeenteleden die met onze tieners en jongeren werken.
Communiceren, coördineren, organiseren en motiveren zijn je op het lijf geschreven. Je gaat zelfstandig werken en werkt vooral samen met de leiding van het jeugdteam en het jongerenteam. Natuurlijk verwachten we dat je goed bekend bent met de leefwereld van tieners en jongeren en je weet hen aan te spreken. Je bent belijdend lid van een GKV/NGK/CGK, hebt een relevante HBO-opleiding afgerond en je kunt je opgedane werkervaring inzetten in eigentijdse, aansprekende werkvormen.

Aanvullende informatie

De vernieuwde visie op ons jeugdwerk kun je aanvragen bij Servaas Baan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanstelling, arbeidsvoorwaarden

We willen je aanstellen als Zelfstandig werkend Kerkelijk Werker, voor de periode van een jaar, met de intentie om te verlengen tot vier jaar.Wij hanteren de Arbeidsvoorwaardenregeling Kerkelijk Werkers 2019 & 2020.

Procedure

Richt je brief vóór 2 oktober aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gesprekken hebben we gepland op dinsdagavond 8 en donderdagavond 10 oktober.